• Bellsport 3 – Ripollet 2

  Bellsport 3 – Ripollet 2

  Benvinguts al Blog,

  Us portem la crònica del partit de la darrera jornada del primer equip de Futsal Masculí tot preparant-nos pel partit d’aquesta setmana.

  El partit va començar amb domini nostre els 1rs cinc minuts de joc, vam posar-hi control i bones jugades amb pilota. Després vam començar a tenir el partit més descontrolat, ells van posar una intensitat més alta i la fluïdesa en el joc va disminuir molt.

  Tot i això ens vam avançar gràcies a un gol de l’Esteve. Ells seguien amb una marxa més i van aprofitar una pèrdua meva a mig camp per empatar. A partir d’aquí ells van dominar fins al descans. Va ser una mala part nostre.

  La segona va començar malament, una altre perdua va permetre el segon d’ells als 10 segons de joc. Per sort vam espavilar i vam posar una marxa més, totalment necessària. Ens vam fer amb el control del joc i gràcies a una jugada d’estratègia el Raul va empatar. Vam seguir amb el domini i bones ocasions. Ells arribaven tambe de tant en quant, però el control del partit era nostre.

  Una jugada per la dreta va acabar amb una pilota dins l’àrea que vaig finalitzar dins. Ja estàvem per davant i la sensació era de que podriem ampliar l’avantatge.

  Però no acabàvem de fer-ho i ells tenien més presencia. Per sort vam aguantar, vam defensar bé el joc de 5 seu i vam deixar els 3 punts al Manzano. Mala 1a part i bona 2a que ens va donar la victòria.

   

   

   

  Carles Pedrero – Jugador