• Tota una experiència !!

  Tota una experiència !!

  Hola a tots!

  Sóc Irene i vinc a explicar-vos l’experiència de l’Infantil Femení de Futbol sala en les últimes dates!

  El passat cap de setmana les nostres noies van tenir l’oportunitat d’assistir a la tercera edició de la Fase Final Base Femenina organitzada per la Comissió Femenina de Lliga Catalana de Futbol Sala, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

  En aquesta 3a edició hi van participar un total de 28 equips dividits en 7 grups de 4 equips cadascun, distribuïts segons la seva classificació a la competició de Lliga.

  El nostre Infantil com equip convidat, era l’únic equip no federat, però va tenir una molt bona actuació aconseguint dos empats dels tres partits disputats.

  De la nostra participació destaquem l’actitud de les nostres jugadores. Totes elles van lluitar cada minut dels partits disputats, desenvolupant un bon joc i el que és més important: gaudint del Futbol Sala.

  Perquè les infantils han millorat molt en aquesta temporada i cada cop ens mostren un joc més elaborat, on totes aporten i participen per aconseguir un bon resultat. Felicitats noies!

  Tots plegats: jugadores, equip tècnic i famílies, vam gaudir moltíssim de la jornada esportiva. Volem agrair a l’organització la invitació i com no, el suport i ajuda de les famílies, que en tot moment van estar recolzant a l’equip. Gràcies!

  Us deixem un parell de videos i algunes fotografies de l’esdeveniment!

   

   

   

  Irene Orellana
  Entrenadora Infantil Femení Futsal.