Benvinguts al blog del Futsal Masculí!!

Soc l’Alex Jiménez, Director Tècnic de l’entitat i responsable del Sènior Masculí de Futbol Sala. Aquest post serà l’últim que us escrigui aquesta temporada i va de comiats….

Comiats perquè aquest dissabte juguem l’últim partit de lliga a Lleida contra el Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida “A”. Un partit intranscendent, ja que cap dels dos equips ens juguem absolutament res.

Es va iniciar una temporada il·lusionant i ambiciosa, amb objectius marcats, com classificar-nos per a la final a quatre de la copa Catalunya, o quedar entre els tres primers en lliga per poder disputar la copa del rei la temporada 2019-20. Cap dels objectius s’ha complert però no podem retreure a cos tècnic i jugadors la dedicació, esforç i sacrifici empleat.

Un altra comiat, com ja bé sabeu, és el del cos tècnic. Sergio Lamaña (1er entrenador) i Mariano García (2n entrenador) deixen l’equip.

Sergio ha estat entrenador del primer equip durant les 5 últimes temporades, mentre que Mariano va arribar al club com a ajudant de Sergio fa 2 temporades. Des d’aquí, vull agrair l’excel·lent treball que han realitzat, així com la seva implicació en el club i la seva professionalitat. Ja ho vaig dir l’altre dia, i ells ho saben:

¡¡TENIU LES PORTES DE LA VOSTRA CASA, OBERTES!!

A partir de la setmana que be, comencem a treballar pensant en la temporada 2019-2020. Us informarem en xarxes socials de totes les novetats que vagin sorgint respecte al primer equip, n’hi haurà moltes.

Gràcies per tot, ens veiem a la propera!!

 

 

 

 

 

 

Álex Jiménez

Director Tècnic

Segueix la nostra actualitat!!

Share This